Blog Liste

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin

Giderek büyüyen bir sosyal medya devrimi yaşıyoruz. Sosyal medyayı ölçüyor musunuz? Sosyal medya raporları, sosyal medyanın işletme hedefleriniz ve dönüşümleriniz üzerindeki etkisini ölçmenize yardımcı olur. Entegre İnternet ve sosyal medya verileri, içeriğinize ve topluluğa ilişkin bütünsel bir görünüm sağlar.

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin

Google Analytics Dönüşüm Seti ile, sayfa görüntüleme ve ziyaretçi sayısı bilgilerinin ötesine geçebilirsiniz. Tüm dijital pazarlama kanallarınızın sitenize ziyaretçi çekmek üzere birlikte nasıl çalıştığını görün. Satışları, indirmeleri, video oynatmaları ve sizin için önemli olan diğer işlemleri ölçün.

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil

Mobilisitelerinizi, uygulamalarınızı, reklamlarınızı ve bunların size nasıl iş getirdiklerini anlamak, her geçen gün daha önemli hale geliyor. Google Analytics, mobil siteleri, uygulamaları ve web özellikli mobil cihazlardan (hem ileri teknoloji telefonlar ve gelişmiş özellikleri olmayan telefonlar hem de tabletler dahil) gelen ziyaretleri ölçmenize olanak tanır.

Kullanıcı Oyu: 4 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin değil

Google Analytics'teki İçerik raporlarıyla, sitenizin en çok görüntülenen içeriğini ve gizli hazinelerini bulun. Sitenizin her bir sayfasının kullanıcılar tarafından ne sıklıkla ziyaret edildiğini, kullanıcıların sitenizde ne kadar kaldıklarını ve ne sıklıkla dönüşüm sağladıklarını öğrenebilirsiniz. Tüm raporlar içerik bölümünde yer alır.

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil

Sitenize ziyaretçi çekmek için çok fazla yatırım yaptınız. Kullandığınız reklamcılık programlarının işe yarayıp yaramadığını nasıl anlarsınız? Tüm dijital kanalları (Arama Ağı, Görüntülü Reklam Ağı, sosyal medya, satış ortakları ve e-posta dahil) inceleyip dönüşüm oranlarını ve getiriyi nasıl etkilediklerini görün.