Blog Liste

Mobil Dönüşüm de neymiş demeyin...

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Mobilisitelerinizi, uygulamalarınızı, reklamlarınızı ve bunların size nasıl iş getirdiklerini anlamak, her geçen gün daha önemli hale geliyor. Google Analytics, mobil siteleri, uygulamaları ve web özellikli mobil cihazlardan (hem ileri teknoloji telefonlar ve gelişmiş özellikleri olmayan telefonlar hem de tabletler dahil) gelen ziyaretleri ölçmenize olanak tanır.

Pazarlamacıların önemli anları yakalamasını sağlamak için onlara müşterilerle alakalı bilgiler vererek çeşitli ekranlarda ve cihazlarda galip gelmelerine yardımcı oluyoruz. Ziyaretçilerinize nerede olurlarsa olsunlar ulaşan, hedefi belirlenmiş ve etkili pazarlama kampanyaları oluşturmaya hazır olun.

 

Mobil Uygulama Analizi: Uygulamanızın toplam değerini ölçün

Mobil cihazlar, kullanıcıların iletişim kurma, çalışma ve oyun oynama şeklini değiştiriyor. Mobil uygulamalar gittikçe daha fazla benimseniyor ve yenilik alanında başı çekiyor. Mobil Uygulama Analizi, uygulamalar için, müşterilerin keşiften indirmeye, oradan da etkileşime uzanan yolculuğunun bütününe dair eksiksiz ölçüm sağlar. Raporlar, mobil uygulama geliştiricileri ve pazarlamacılar için, önemli noktalar dikkate alınarak özelleştirilmektedir.

 

Farklı ekranlarda ve cihazlarda en iyi kullanıcı deneyimini oluşturun

İstatistikleri yere göre görüntülemek (Harita Yerleşimi sekmesi), mobil trafiğin mevcut kaynaklarını anlamanızın yanı sıra, trafiğin nerelerde artacağına ilişkin tahminlerde bulunmanıza olanak tanır. Ziyaretçilerin web sitenizi bulmak için hangi cihazları kullandığını öğrenerek markanızı bu cihazlarda kullanılabilecek en iyi biçimlerde sunun. Google Analytics, sitenize, mobil uygulamanıza veya sosyal medya sayfanıza ziyaretçi yönlendiren mobil işletim sistemlerinin ve spesifik mobil cihazların hangileri olduğunu gösterebilir.

 

Mobil Reklam Ölçümü: Mobil ortamın işletmenize nasıl değer kattığını anlayın

Google Mobil Reklamları, mobil cihazlarda görüntülenen Google arama sonuçlarında, Görüntülü Reklam Ağı web sitelerinde ve uygulamalarda gösterilir. Google Mobil Reklamlarını kullanarak, gün içerisinde telefonlarını ve tabletlerini kullanan müşterilere işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. Hedefler belirleyin, mobil dönüşümleri anlayın ve başarıyı hemen ölçmeye başlamak için Google Analytics'i kullanın.