Blog Liste

Arama motoru çalışmalarınızı daha etkili hale getirin

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Sitenize ziyaretçi çekmek için çok fazla yatırım yaptınız. Kullandığınız reklamcılık programlarının işe yarayıp yaramadığını nasıl anlarsınız? Tüm dijital kanalları (Arama Ağı, Görüntülü Reklam Ağı, sosyal medya, satış ortakları ve e-posta dahil) inceleyip dönüşüm oranlarını ve getiriyi nasıl etkilediklerini görün.

Rakipsiz AdWords entegrasyonumuz sayesinde mobil ve görüntülü reklam kampanyalarını da dahil ederek analizinizi bir adım öteye taşıyın.

 

Arama motoru pazarlamacılığı çalışmalarınızı daha etkili hale getirin

Arama motoru pazarlamacılığı, sitenize ziyaretçi çeker. Google Analytics ile, ziyaretçi davranışlarını Google, Bing, Yahoo ve diğer arama motorlarındaki SEM kampanyalarınıza bağlayarak, daha isabetli teklif ve anahtar kelime seçimleri yapabilirsiniz. AdWords'ü kullanıyorsanız, kampanyalarınızı otomatik olarak etiketleyebilir ve farklı reklam yerleşimleri veya açılış sayfaları için dönüşüm oranlarının değişiklik gösterip göstermediğini kolayca öğrenebilirsiniz.

 

Doğru müşterilere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmak için Yeniden Pazarlamayı kullanın

Google Analytics'le Yeniden Pazarlama, ürünlerinize ve hizmetlerinize ilgi gösteren müşteriler hakkındaki zengin bilgilerden faydalanmanıza, sonra da İnternet genelinde bu müşterilere, aradıkları ürün veya hizmetlerle doğrudan ilgili hedefli reklamlar göstermenize olanak tanır.

 

Görüntülü reklamcılığın programlarınıza nasıl katkıda bulunduğunu anlayın

Görüntülü reklamcılığın sitenize yeni müşteriler kazandırma konusunda ne kadar etkili olabileceğini öğrenin. Belirli yerleşimlere odaklanarak, söz konusu yerleşimlerin doğru ziyaretçi türlerini çekme konusunda ne kadar etkili olduğunu anlayın. Google Görüntülü Reklam Ağı (GDN) entegrasyonumuz sayesinde, kampanya oluşturup yönetmek için AdWords'ü kullanabilir ve daha sonra başarıyı ölçmek için GDN pazarlama kampanyalarına Google Analytics etiketlerini ekleyebilirsiniz.

 

Mobil kampanyalara hak ettikleri ilgiyi gösterin

Mobil reklamlar yayınlıyor veya mobil uygulamalar kullanıyorsanız, performansla ilgili bilgi edinmek istersiniz. Mobil reklam yerleşimleri farklı bir ziyaretçi türünü çeker ve Google Analytics, size bu ziyaretçilerin nasıl davrandığını gösterir. Cihaz türüne göre verilerinizin dökümünü alıp reklam performansını ölçebilir ve sitede geçirilen süre, hemen çıkma oranı ve dönüşüm oranı gibi bildik metrikleri kullanarak hem mobil hem de normal sitenizi optimize edebilirsiniz.

 

Reklam kampanyalarınızın Çok Kanallı Dönüşüm Hunileri ile nasıl çalıştığını görün

Birden çok dijital kanalda (SEM, Görüntülü Reklam Ağı, sosyal medya, satış ortakları vb.) reklam yayınlıyorsanız, her bir kanalın hangi rolü oynadığını öğrenmek ve müşteriler ile dönüşümleri artırmak üzere birlikte nasıl çalıştıklarını anlamak önemlidir. Çok Kanallı Dönüşüm Hunileri, size en iyi sonuçları sağlayan ve en az etkili olan kanallarla ilgili kapsamlı bir tablo sunarak, dijital pazarlama programlarınızı optimize etmenize ve iyileştirmenize olanak tanır.

 

Kampanya ölçümü, nelerin işe yarayıp nelerin işe yaramadığıyla ilgili bilgiler sunar

Hangi pazarlama faaliyetlerinin gerçekten yararlı sonuçlar sağladığını görmek için tüm kanallardaki kampanyaları ölçün. Raporları kanala göre bölümlere ayrılmış olarak görüntüleyin ve kampanya başlangıcından yalnızca birkaç dakika sonra hesabınızda gerçek zamanlı verileri görün. E-posta ve banner'lar dahil olmak üzere, etiketlediğiniz tüm bağlantılardaki etkileşim ve dönüşüm etkinliklerini görebilirsiniz. Ayrıca, kullanıcıları sitenize yönlendiren çevrimdışı kampanyaları da izleyebilirsiniz.