Blog Liste

Google Analytics'teki İçerik raporları beklentilerinize cevap veriyor.

Kullanıcı Oyu: 4 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin değil
 

Google Analytics'teki İçerik raporlarıyla, sitenizin en çok görüntülenen içeriğini ve gizli hazinelerini bulun. Sitenizin her bir sayfasının kullanıcılar tarafından ne sıklıkla ziyaret edildiğini, kullanıcıların sitenizde ne kadar kaldıklarını ve ne sıklıkla dönüşüm sağladıklarını öğrenebilirsiniz. Tüm raporlar içerik bölümünde yer alır.

 

Site Search: Ziyaretçilerin gitmek istedikleri yere daha hızlı ulaşmasını sağlayın

Ziyaretçiler istediklerini bulamazlarsa arama yaparlar. Google Analytics'teki Site Search raporuyla, ziyaretçilerinizin gerçekte neler aradığını öğrenebilirsiniz. Kaçırılan ürün fırsatlarını bulun ve dönüşüm süresini kısaltın.

 

Sayfa İçi Analytics: Ziyaretçilerinizin sitenizde nasıl gezindiğini görün

Google Analytics raporlarını incelerken, ziyaretçilerin belirli bir web sitesi sayfasında nasıl gezindiğini gözünüzde canlandırmak bazen zordur. Ziyaretçilerin web sitenizde nasıl gezindiğini görsel olarak analiz etmek için Sayfa İçi Analytics'i kullanın.

 

Site Hızı Analizi: Sorunları müşterilerinizden önce tespit edin

Yavaş yüklenen bir sitenin ne kadar can sıkıcı olabileceğini herkes bilir. Bu durum, reklam ve arama sıralamalarınızı bile olumsuz etkileyebilir. Google Analytics'teki Site Hızı raporu ile, sayfalarınızın yüklenmesinin ne kadar sürdüğünü öğrenin. Yavaş sayfaları bulup düzelterek ziyaretçilerinizi daha da memnun edin.

 

Etkinlik İzleme: Ziyaretçilerin sitenizde neler yaptığını görün

Ziyaretçilerin sayfalarınızla nasıl etkileşime girdiğini anlamak gerçekten yararlıdır. Ziyaretçilerinizin Flash ve AJAX öğelerle ne sıklıkta etkileşime girdiğini veya ürün broşürlerini indirmek üzere bağlantıları ne sıklıkta tıkladığını öğrenin. Etkinlik izlemeyi ayarlayarak, ziyaretçilerinizin davranışlarını daha ayrıntılı da inceleyebilirsiniz.

 

AdSense programınızı daha etkili hale getirin

AdSense, blog yazarlarının ve içerik yayıncılarının, sayfalarındaki reklamlardan para kazanmasına olanak tanır. Google Analytics, reklamlarınızı sitenizin mümkün olan en iyi yerinde görüntülemenize yardımcı olmak üzere AdSense verilerini doğrudan içe aktarabilir.